Patrick Goots ziet de titelkansen voor Antwerp slinken: "Dat wordt bepalend"

Patrick Goots ziet de titelkansen voor Antwerp slinken: "Dat wordt bepalend"
Foto: © photonews

Antwerp staat met nog een speeldag te gaan nog altijd aan de leiding in de play-offs. Het heeft nog altijd zijn lot in eigen handen.

Voor het eerst sinds 1957 kan Antwerp nog eens kampioen worden. Daarvoor moest het in de laatste 2 wedstrijden nog eens winnen. Tegen Union lukte het niet en speelden ze gelijk. Zo zal alles op de laatste speeldag beslist worden. 

Patrick Goots zag na het gelijkspel de kansen voor Antwerp slinken. "Al geef ik het niet op", bleef hij bij de Gazet van Antwerpen hoopvol. 

Een van de redenen voor die geslonken kansen is de schorsing van Calvin Stengs, aldus Goots. Stengs pakte tegen Union immers zijn 5e gele kaart. 

Zo zal Mark van Bommel voor de match tegen Genk al naar oplossingen moeten zoeken en mogelijk komt daar nog een extra probleem bij. "Meer dan de schorsing van Stengs vormt de mogelijke afwezigheid van Vincent Janssen bepalend", aldus Goots

Na iets meer dan een uur moest Janssen tegen Union naar de kant. Hij leek zich bij een tackle op Sykes aan de kuit geblesseerd te hebben. Antwerp zal er alles aan willen doen om ervoor te zorgen dat Janssen fit raakt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties