'Concreet aanbod voor JPL-sensatie', Hein Vanhaezebrouck ziet de bui al hangen

'Concreet aanbod voor JPL-sensatie', Hein Vanhaezebrouck ziet de bui al hangen
Foto: © photonews

KAA Gent verwacht deze zomer een hele resem aanbiedingen voor Gift Orban. En het opbod lijkt nu eindelijk echt te zijn begonnen.

KAA Gent is allerminst zinnens om snel te cashen op Gift Orban. Turkse aanbiedingen om hem te huren werden al genegeerd.

De Witte en Louwagie gaven eerder al aan minstens twintig miljoen euro te willen cashen. En eigenlijk nog veel meer, als het even kan.

Vanhaezebrouck Orban
© photonews

Gift Orban zou misschien wel het transferrecord van ene Jonathan David moeten kunnen kloppen, al leverde die 27+5 miljoen euro op. En toch: het opbod kan dus beginnen. Lens was al geïnteresseerd, Lille zou ondertussen al een akkoord hebben met de entourage van de speler.

20-25 miljoen euro

Zij willen ook 20 à 25 miljoen euro op tafel leggen volgens Footmercato. Op voorwaarde dat Jonathan David vertrekt bij de Noord-Franse club. Hein Vanhaezebrouck ziet in Het Laatste Nieuws de bui al hangen.

"Nu azen alle topclubs op dezelfde spelers, de absolute toppers. Maar er is maar één ploeg die ermee aan de haal kan. En dan zoeken de anderen naar andere spelers. Dan zal Gift Orban in beeld komen. Ik verwacht dus dat er nog heel veel gaat bewegen rond hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties