Fredberg haalt zijn slag thuis en hengelt eerste zomertransfer van Anderlecht (voor een prikje) binnen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Fredberg haalt zijn slag thuis en hengelt eerste zomertransfer van Anderlecht (voor een prikje) binnen
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Er is een doorbraak op komst in het transferdossier van Thomas Delaney. Sevilla FC zwicht uiteindelijk voor het bod van RSC Anderlecht. Jesper Fredberg doet een absoluut koopje met de middenvelder.

Thomas Delaney voetbalt dit seizoen al op huurbasis voor RSC Anderlecht. De Belgische recordkampioen en Sevilla FC praten al eventjes op een definitieve transfer. Jesper Fredberg haalt uiteindelijk zijn slag thuis. 

De Spanjaarden hielden de voorbije weken vast aan een vraagprijs van twee miljoen euro voor de 32-jarige middenvelder. Fredberg was van meet af aan van plan om niet boven het anderhalf miljoen gegaan. Volgens onze informatie is Sevilla uiteindelijk akkoord gegaan.

Delaney Thomas
© photonews

Voor de volledigheid: Transfermarkt schat de markwaarde van de middenvelder één miljoen hoger dan het transferbedrag. Sevilla betaalde in 2021 dan weer zes miljoen euro om de 76-voudig Deens international los te weken bij Borussia Dortmund. 

De onderhandelingen tussen Anderlecht en Delaney moeten nog van start gaan, maar dat wordt een kort en krachtig gesprek. Delaney gaf al meermaals aan dat hij de eigen toekomst in Brussel ziet. Ook paars-wit wil héél graag door met de Deen.

Blijft Thomas Delaney volgend seizoen bij RSC Anderlecht?

Alle partijen hebben afgesproken om na het seizoen rond de tafel te gaan zitten om de transfer definitief af te ronden. Het is de bedoeling dat Delaney zijn krabbel zet voor de start van het EK in Duitsland. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties