🎥 Vuurpijlen richting Cercle-supporters gelanceerd tijdens veldbestorming na titelwedstrijd

🎥 Vuurpijlen richting Cercle-supporters gelanceerd tijdens veldbestorming na titelwedstrijd

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge speelde voor de 19e keer in zijn geschiedenis kampioen, en het was een titel om lang te onthouden. Na een stadsderby tegen Cercle werd er stevig gevierd.

Dat vieren begon al op het veld. Heel wat fans stonden nog voor het laatste fluitsignaal te wachten naast de lijnen om op het veld te komen. Toen de wedstrijd gedaan was begon de veldbestorming.

En daar is ook heel wat gebeurd. Cercle-doelman Warleson werd bijvoorbeeld omver gekegeld door een Club-fan. Daarnaast was er ook heel wat schade op en rond het veld.

Volgens Het Laatste Nieuws stonden er mensen op de dug-outs te springen waardoor die heel wat schade hebben opgelopen. Er zakte ook een deel van in.

De middenstip zou ook zijn gestolen, uit de grond gegraven tijdens de viering dan. Er gaat ook een video rond op sociale media waarop te zien is hoe een vuurpijl vanop het veld richting het bezoekersvak wordt geslingerd.

Er zouden zelfs meerdere zijn afgeschoten. Er hing wel een net voor de Cercle-fans die nog in hun vak zaten, waardoor het projectiel afketste en terug op het veld terechtkwam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties