šŸŽ„ Club Brugge deelt beelden van de bank nadat doelpunt van Cercle afgekeurd werd: Thiago en Skov Olsen hielden het niet meer

šŸŽ„ Club Brugge deelt beelden van de bank nadat doelpunt van Cercle afgekeurd werd: Thiago en Skov Olsen hielden het niet meer
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge speelde afgelopen weekend kampioen tegen Cercle Brugge. Op een bepaald moment was de club wel een paar centimeters verwijderd van een gigantische teleurstelling.

Club Brugge veroverde zondagavond de 19e landstitel in haar geschiedenis. Er werd hard voor gevochten op de laatste speeldag tegen Cercle Brugge.

Blauw-zwart had genoeg aan één punt en wist wat het moest doen in de stadsderby. Een gelijkspel zou een nieuwe landstitel betekenen. 80 minuten lang verliep alles goed tot Cercle Brugge plots scoorde.

Na een stilstaande fase verdween het leer plots in doel. Maar Leonadro Da Silva Lopes stond net offside waardoor scheidsrechter Jonathan Lardot, met hulp van de VAR, het doelpunt afkeurde.

Bij Club Brugge was de ontlading enorm nadat deze beslissing genomen werd, dat kon op televisie duidelijk gezien worden. Maar ook bij de spelers liepen de emoties erg hoog op.

Club Brugge deelde een filmpje van de bank op dat bewuste moment. Thiago en Skov Olsen hielden het niet meer en leken te vergaan van de stress.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties