'Coach Thorsten Fink die naar KRC Genk trekt wil deze twee STVV-spelers overhalen om mee te komen'

'Coach Thorsten Fink die naar KRC Genk trekt wil deze twee STVV-spelers overhalen om mee te komen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is geen geheim meer dat Thorsten Fink vertrekt bij STVV. De coach zal bij KRC Genk tekenen en wil graag twee spelers meenemen.

Thorsten Fink leverde dit seizoen erg goed werk bij STVV. Hij werkte veel met jonge spelers en gaf hen veel kansen. Dat pakte erg goed uit. Jongens al Rein Van Helden, Jaren Steuckers, Matte Smets en Mathias Delorge genoten ervan.

Maar Fink zijn periode bij STVV loopt op een einde. De Duitse coach trekt naar de grote rivaal, KRC Genk. Volgens Het Belang van Limburg zal alle administratie deze week afgerond worden.

Hij zal Sebastian Hahn en Goran Kontic meenemen naar de Cegeka Arena, maar daar blijft het mogelijk niet bij. Matte Smets en Jarne Steuckers staan in de belangstelling bij Genk.

Maar niet alleen de club zou de twee er graag bij hebben. Coach Fink wil hen volgens de krant liefst ook volgend seizoen bij Genk in zijn systeem gebruiken.

Beide spelers genieten ook nog interesse van andere clubs, het valt dus af te wachten wat er gebeurt. Aan Steuckers hangt een afkoopsom van 800.000 euro, terwijl Smets voor zo'n 2,2 miljoen euro weg zou kunnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties