Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Het Kuipje
Westerlo en Lokeren delen de punten
Bart Hermans

Lokeren kwam niet verder dan een gelijkspel in de kempen. Na een goed kwartier stond de eindstand al op de bordjes. Haraldsen voor Westerlo en Bancé voor Lokeren waren de doelpuntenmakers. Lokeren blijft zo op een puntje van Westerlo staan in het klassement.

Bij Lokeren geen Tailsson wegens een blessure , Westerlo pakte uit met een onuitgegeven centrale verdediging. In de zevende minuut is het al raak voor Westerlo , een vrije trap van Wagemakers die door Haraldsen wordt binnengekopt. Tien minuten later wordt aan de overkant de gelijkmaker gescoord, het doelpunt komt van Bancé. Buiten de twee doelpunten was er niet zo veel te beleven in dit eerste deel van de wedstrijd.
Lokeren trok dan toch meer in de aanval en kan zelfs enkele goede kansen creëren. Maar zowel Hendrikx als Bancé konden de 2-1 niet op de bordjes zetten. Kort voor de rust lijken de kempenaars te scoren, maar de bal van Wim Mennes gaat wel degelijk naast het doel.

Na de pauze is de eerste kans voor Hendrickx , maar Bourdon laat zich niet verschalken. Bij Westerlo gaat Paas heel gewillig neer in de zestien maar scheidsrechter Colemonts trapt hier niet in. Ook het doelhout speelt zijn rol in deze wedstrijd , eerst gaat een kopbal van Paas op de paal en vijf minuten later trapt Bancé tegen het doelkader. Hendrikx schiet in de herneming over. Lokeren laat daarna Westerlo komen en loert op de counter. Beide ploegen lijken tevreden met een gelijkspel en zo eindigt de wedstrijd op 1-1.