Toch wel een flink windje hier bovenaan tribune 1. Of dat ook zijn impact zal hebben op de groene mat? De hitte is weg, zoveel is duidelijk.
Serieus wat sfeer in de keet! Die van Antwerp zijn klaar voor de eerste thuismatch van het seizoen, zoveel is duidelijk!
Antwerp-KV Kortrijk: 0-0
1
De bal rolt op den Bosuil!
4
Al veel druk van de thuisploeg, dat levert nu ook een hoekschop op. Echte kansen blijven voorlopig uit.
6

9
We blijven wat op onze honger zitten voorlopig. Antwerp probeert het af en toe wel voetballend op te lossen, wat open doekjes van de fans oplevert.
12
Mboyo krijgt de bal eens aangespeeld, maar hij kan er niets mee aanvangen en is hem snel weer kwijt. Op het middenveld veel gebakkelei, weinig voetbal voorlopig.
14
Een bal wordt op de arm van Kagelmacher geschoten. Aangeschoten oordelen de refs, geen strafschop.
15
Kaminski spectaculair!
Op de corner is er een kopbal van Arslanagic, maar Kaminski kan spectaculair redden!
18
Bijzonder heet standje voor de kooi van Kaminski, maar niemand kan de verlengde bal van Haroun écht raken. Wat later een schot van Hairemans, maar gepakt door Kaminski!
19
 Gele kaart voor Petar Golubović
Geel voor Golubovic. Was hij niet de laatste man? De VAR grijtp niet in!
19

23
Een vrije trap van Antwerp zoeft net naast. Hairemans was er opnieuw dichtbij!
24
Nu komt Rodrigues goed naar binnen, maar zijn schot wordt in corner geblokt. Antwerp is nu echt wel baas.
27
Een lage schuiver van Juklerod, naast!
29
Owusu in de tang genomen door twee spelers, maar opnieuw geen elfmeter.
31
Nu is het Bolingi die een goede aanval bijna goed kan afwerken, maar het levert niks op!
33
Daar zijn de volgende kansen al voor The Great Old. Ivo Rodrigues opnieuw in een aangevende rol met een prachtig hakje om de aanval op te zetten. De kopbal van Arslanagic gaat naast.
36
Het wil maar niet lukken voor Antwerp ...
Het wil maar niet lukken voor Antwerp tot op heden. Goede actie van Juklerod, de trap gaat net naast.
38
 Gele kaart voor Rubenilson Kanu

38
Even kwam Kortrijk opzetten, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Kanu krijgt ondertussen de kaart waar hij daarnet al achter solliciteerde. Wanneer valt de 1-0?
38

40
Hairemans met een schotje, maar naast. Gaat Antwerp het zich beklagen dat het morst met de kansen?!
42
En opnieuw Kaminski!
Nog een keertje Hairemans met een poeier, alweer een prima redding van Kaminski. We naderen de koffie!
45
Een inschuivertje van Haroun, opnieuw geen probleem voor Kaminski.
45+1
We krijgen er een minuutje bij!
45+2
Hete standjes met hopen ook in de minuut extra. Uiteindelijk kapt Rodrigues drie man uit en versiert een nieuwe corner, maar die mag niet meer gegeven worden!

Scheidsrechter
Rust
Antwerp - KV Kortrijk: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:47
Rusten bij 0-0, dat is een half mirakel ...
Antwerp is baas boven baas in deze eerste helft, maar het staat wel nog altijd 0-0. Na de rust moet het efficiënter, zoveel is duidelijk!
46
Wat pyrotechniek vanuit tribune 2. "Welkom in de hel van Deurne-Noord", klinkt het. Lambrechts stuurt de spelers meteen naar binnen lijkt het wel ...
48
Het waait letterlijk en figuurlijk over, met wel een reprimande richting het publiek. Kortrijk kwam ondertussen een keertje min of meer dreigen, maar Chevalier kon niet bij de bal.
50
Rodrigues loopt er nog eens alles en iedereen af, maar afdrukken zit er (net) niet in. Een open doekje van het publiek krijgt hij wel opnieuw.
52
Vier corners op een minuut verder ondertussen. Hairemans moest al eens van de ene kant naar de andere lopen, allen leveren ze niks op voorlopig.
55
Het wordt stilaan opnieuw eenrichtingsvoetbal op Den Bosuil. Wanneer valt het doelpunt?
58
Bolingi komt een centimeter te kort!
Bijna kon Bolingi de 1-0 tegen de touwen koppen, maar hij kon nét niet bij de bal. De overmacht is totaal, de fans blijven zingen.
60
Vervangen Idir Ouali
Ingevallen Larry Azouni

Wissel bij de bezoekers. Kan het iets veranderen aan het spel?
62
 Gele kaart voor Sambou Yatabare

62
De poppen gaan even aan het dansen, de fans zijn het niet eens met een aantal beslissingen van Lambrechts. "No f**king shit", striemt het.
65
De overmacht blijft duren, Kortrijk kan de bal nooit langer dan vijf seconden in de ploeg houden. Enkel voor de doelmond wil het maar niet lukken.
68
De poppen gaan aan het dansen met Yatabaré & co. Toch maar opletten, die heeft al geel ...
70
Vervangen Abdul Ajagun
Ingevallen Elohim Rolland

72
Wissels aan beide kanten ondertussen, maar het blijft Antwerp dat de wet dicteert. Toegegeven: het is minder vurig dan in de eerste helft.
73
Vervangen Geoffrey Hairemans
Ingevallen Didier Lamkel Ze

74
Nog eens een heerlijke aanval van de thuisploeg, maar de voorzet van Rodrigues is net te hoog voor de nieuwe man Lamkel Ze.
75
En daar is Lamkel Ze opnieuw met een kans, maar deze keer trapt hij over en naast van aan de zestien. Daar zat zoveel meer in!
78
Rodrigues haalt een bal uit de lucht die Ze misschien wel op de slof had kunnen nemen. Antwerp blijft domineren, maar gaan ze het Kaminski nog eens lastig maken?
80
Vervangen Rubenilson Kanu
Ingevallen Hannes Van der Bruggen

82
De pas ingevallen Van Der Bruggen gaat meteen in de fout op Rodrigues. Vrije trap vanop een vrij leuke plek, al is het vrij ver.
83
En ook de thuisploeg gaat nog eens wisselen. Nog tien minuten met de extra tijd erbij vermoeden we.
84
Vervangen Sambou Yatabare
Ingevallen Egor Nazaryna

86
Kortrijk met een vrije trap, maar recht in de handen van Bolat. Van de Kerels gaat het toch echt niet komen vandaag, zo lijkt het.