Wat is Antwerp deze mercato nog van plan met sleutelpionnen Bolat en Owusu? De club reageert
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 66 reacties

Antwerp tracht Sinan Bolat en William Owusu aan boord te houden

Wat is Antwerp deze mercato nog van plan met sleutelpionnen Bolat en Owusu? De club reageert
Foto: © photonews

Antwerp opende zijn seizoen vorige zondag met een 0-1-overwinning op het veld van Sporting Charleroi. De Great Old wil beter doen dan de achtste plaats van vorig jaar.

Gerichte versterkingen halen en de sleutelpionnen aan boord houden is de boodschap voor RAFC. Sinan Bolat keepte een sterk seizoen en hield in 39 wedstrijden vijftien keer de nul. Toch zal hij de club trouw blijven.

"Er zal al een serieuze som op tafel moeten gelegd worden, maar dan nog", reageert sportief adviseur Sven Jaecques in Gazet van Antwerpen. "Er zijn een aantal figuren die behoren tot de kapstok van uw ploeg en die wil je houden. En daar ga je dan als club alles aan doen."

"Zeg nooit nooit"

Ook met William Owusu, gelinkt aan Cercle Brugge en Zulte Waregem, wil de club uit Deurne-Noord door. "Hij heeft een goed seizoen gespeeld, is een scorende spits, heeft nog een jaar contract", gaat Jaecques verder. "Dus hij is gegeerd. Maar ook Owusu is een van die spelers waar op gesteund wordt, die perfect past binnen hetgeen Laszlo vraagt en doet, die ondertussen gelukkig ook geapprecieerd en gesteund wordt door de supporters... Dus: ja, William blijft. Maar ook daar, zoals Bolat, zeg nooit nooit. Wij zijn geen onnozelaars, als er hier iemand met 'ik weet niet hoeveel' geld langskomt… Maar dat is niet het geval en het is ook niet onze intentie om hem te laten gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties