Publiekslieveling en sterkhouder Antwerp sluit vertrek niet uit: "Bij een bod waar ik niet neen tegen kan zeggen"

Publiekslieveling en sterkhouder Antwerp sluit vertrek niet uit: "Bij een bod waar ik niet neen tegen kan zeggen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinan Bolat is enorm populair op de Bosuil. De Turkse keeper heeft er met zijn prestaties voor gezorgd dat zowel zijn coach als de supporters grote fan zijn. Maar dat heeft ook zo zijn gevolgen, want de interesse in hem stijgt met de week. En hij sluit een vertrek zeker niet uit.

Bolat weet dat de interesse in hem groeit. "Het is 50-50 momenteel, maar ik heb aangegeven dat ik niet vertrek om te vertrekken. Ik zit hier heel goed en wil niet naar een club waar ik weer van nul moet beginnen. Als ik vertrek is het bij een bod waar ik geen neen tegen kan zeggen én waar Antwerp beter van wordt. Komt dat er niet, dan zal ik heel blij zijn om te blijven", zegt hij in HLN.

Luciano

Maar Luciano D'Onofrio wil zijn topkeeper niet zomaar laten vertrekken. Hij weigerde al een bod van Rayo Vallecano. "Een competitie die me wel moet liggen, veel meer dan bijvoorbeeld de Premier League", knikte hij. "Vallecano volgde me ook bij Porto al en deed een voorstel voor een uitleenbeurt. Luciano zal het de geïnteresseerde ploegen niet makkelijk maken, maar het kan nog alle kanten uit."

Ook uit Turkije komt er natuurlijk belangstelling."Ik ga niet zomaar terug naar Turkije om meer geld te verdienen. Als ik er naartoe trek, moet het om een club uit de top of subtop gaan. Ik ben bijna 30 en Antwerp niet achter om tegen de degradatie te gaan spelen in Turkije."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties