Reactie De Boeck geeft het ruiterlijk toe, Bölöni legt zijn dubbel gevoel uit na bijzonder onverwachte puntendeling

De Boeck geeft het ruiterlijk toe, Bölöni legt zijn dubbel gevoel uit na bijzonder onverwachte puntendeling
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp was in eigen huis tegen KV Kortrijk veruit de beste ploeg, maar het kon niet scoren. En zo werden de punten gedeeld, wat tot diverse gevoelens leidde bij de twee oefenmeesters van dienst. We laten het hen even uitleggen ...

"We zijn uiteraard heel tevreden met het punt, want we moeten heel realistisch zijn en nuchterheid meenemen na deze puntendeling. Antwerp was voluit de betere ploeg", was De Boeck eerlijk in zijn reactie.

"Maar we hebben voor elke meter grond gestreden. We zijn niet aan voetballen toegekomen, daar moeten we aan werken. Geef ons een aantal weken, want er zijn hier een paar kerels die elkaar nog maar een week kennen en die de competitie niet kennen. Soms moet je wat geluk hebben en vandaag hebben we dat gehad, want Antwerp verdiende absoluut meer."

Dubbel gevoel

Bölöni van zijn kant zat met een dubbel gevoel na de puntendeling: "We zitten met een dubbel gevoel. Er is enerzijds frustratie dat we de drie punten niet pakken na een dominantie zoals we ze nu op de mat hebben gelegd."

"Maar aan de andere kant ben ik wel enorm trots op wat voor strijd en voetbal mijn spelers op de mat hebben gebracht. Of we nu de twee punten verliezen die we meer kregen door de winst op Charleroi? Jullie zijn goed in wiskunde, ik wil gewoon een constante krijgen in deze prestaties."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties