Antwerp-bestuur duidelijk over de uithaal van Jelle Van Damme: "Dat tolereren we van niemand"

Redactie
| 10 reacties
Antwerp-bestuur duidelijk over de uithaal van Jelle Van Damme: "Dat tolereren we van niemand"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme bleef vorige zondag in Charleroi 90 minuten aan de bank gekluisterd. Vervolgens haalde de 34-jarige verdediger fors uit op de sociale media.

"Stilte is het beste antwoord op een gek", klonk het onder meer op Instagram. (Lees er HIER meer over) Intussen zaten Van Damme en coach Laszlo Bölöni samen voor een goed gesprek, maar dat het niet botert tussen de twee is duidelijk.

"Ach, het zijn twee zeer ervaren mensen in het voetbal", analyseert sportief adviseur van Antwerp Sven Jaecques de situatie in Het Nieuwsblad. "En die zullen hun weg wel vinden. Je kan wel eens neus aan neus staan, maar daarom ga je nog niet op elkaars gezicht slaan."

"Niet slim van Jelle"

De vraag is nu of het nog goed komt tussen Bölöni en Van Damme? "We moeten het toch ook niet groter maken dan het is. Maar het was zeker niet slim van Jelle om zo via sociale media te reageren", aldus Jaecques. "Want daarin zijn we duidelijk: dat tolereren we van niemand. Maar daarom is dit nog niet onomkeerbaar. Het was niet slim van beiden, hé. Zowel Jelle als Laszlo moest beter weten. Maar het zijn geen kleine kinderen, ze zullen het zelf wel oplossen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties