Reactie Was het met 11 Antwerpspelers tegen één Thomas Kaminski? Tegenstander, coach en doelman zelf reageren

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Antwerpen
| 9 reacties
Was het met 11 Antwerpspelers tegen één Thomas Kaminski? Tegenstander, coach en doelman zelf reageren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Doelkansen: 23-0. Schoten op doel: 6-0. De statistieken spraken in het voordeel van Antwerp, maar gewonnen werd er niet. Met dank aan Thomas Kaminski? Zijn coach, de tegenstander en hijzelf geven het antwoord.

Faris Haroun had veel lof voor Thomas Kaminski na de wedstrijd: "Soms was het wel een beetje een gevoel van 11 tegen 1 ja, want hij keepte een geweldige partij. Hadden we kunnen scoren, dan was het de perfecte match van ons geweest."

"Aan de andere kant hebben we het zelf ook laten liggen, want we hebben flink wat kansen gehad en de afwerking was altijd net niet", besefte de middenvelder van Antwerp. Dat er van de 23 schoten maar 6 tussen de palen gingen is wat dat betreft ook al exemplarisch.

Mirakelsaves?

Coach De Boeck was tevreden met wat zijn goalie op de mat bracht: "Maar echt veel mirakelsaves heeft Kaminski nu ook weer niet moeten doen. Hij heeft goed meegespeeld en het is uiteraard een goede keeper die een puike prestatie leverde, maar hij heeft die niet alleen geleverd. Onze organisatie stond er op zich wel."

Een gevoel dat Kaminski zelf ook wel deelde: "Neen, het was niet Kaminski tegen elf Antwerpenaren. Het doet natuurlijk deugd een paar goede reddingen te kunnen doen en zo een puntje te redden, maar iedereen heeft karakter getoond. Onze verdediging is nog niet op elkaar ingespeeld, maar liet wel al goede dingen zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties