Herbeleef Club Brugge - Antwerp (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Club Brugge en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Club Brugge - Antwerp

Bij Club Brugge ontbreken Vormer en Denswil door een schorsing, Schrijvers en Mitrovic mogen hun plaats innemen. Op het Antwerpse middenveld staan Haroun en Yatabaré naast elkaar voor meer zekerheid, ook Borges en Nazarina komen in de ploeg.
13:46

13:46

1
Club Brugge-Antwerp: 0-0
1
We zijn begonnen!
We zijn begonnen voor dé topper van deze speeldag! Wat een geweldige sfeer in het stadion.
2
Wesley knalt de eerste kans meteen over het doel van Bolat.
3
De thuisploeg begint furieus aan de wedstrijd. De vijf verdedigers van Antwerp hebben hun handen vol.
7
Antwerp komt iets beter in de wedstrijd. De druk van Brugge is even gaan liggen.
10
Weinig kansen
In de eerste tien minuten valt er amper één kans te noteren. Het schot van Wesley was de enige mogelijkheid tot nu toe.
12
Een goede vrije trap gaat in de handen van Bolat.
13
 Gele kaart voor Lior Refaelov

14
Bijna de 1-0!
Daar was bijna de 1-0. Nazaryna kan het schot van Rits nog net afblokken.
15
Spelers van Antwerp zijn woedend nadat Club Brugge kan uitbreken na een fout op Yatabare.
21

Goal
Doelpunt van Emmanuel Bonaventure Dennis (Hans Vanaken)
Dennis met een scherpe voorzet, maar niemand lijkt de bal nog aan te raken. Bolat kan niet meer tijdig reageren en de bal gaat tegen de netten.
26
De thuisploeg heeft het vroege doelpunt te pakken en neemt de wedstrijd nu echt in handen.
30
Antwerp heeft het moeilijk!
De bezoekers komen er niet aan te pas. Ook Refaelov komt nauwelijks aan voetbal toe.
40

Goal
Doelpunt van Siebe Schrijvers (Wesley)
Wesley met een knappe lange bal. Schrijvers neemt in één tijd Bolat te grazen! Wat een doelpunt!
45+1
Club Brugge heeft alles onder controle; 2-0!
Club Brugge kent in de topper geen problemen tegen Antwerp. Het staat op 2-0 na doelpunten van Dennis en Schrijvers.

Scheidsrechter
Rust
Club Brugge - Antwerp: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Kan Antwerp iets terug doen?
Wat kan Antwerp nog in de tweede helft. Voor de pauze was het alvast niet om aan te zien.
49
Bij de thuisploeg wil iedereen een strafschop, maar de bal was tegen de borst van Jelle Van Damme.
50
Mbokani laat de 2-1 liggen!
Daar had Antwerp plots een kans, maar Mbokani verslikt zich en weg is de grote mogelijkheid.
54

Goal
Doelpunt van Mats Rits (Onbekend Onbekend)
Antwerp krijgt hier een afstraffing te verwerken. Rits schiet van dichtbij raak.
58
Vervangen Egor Nazaryna
Ingevallen Didier Lamkel Ze

58

65

Goal
Wat een afgang voor Antwerp! Dennis kopt de 4-0 voorbij Bolat!