'The Great Old Bruges Army': ons gemengd elftal voor de topper tussen Club Brugge en Antwerp
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 10 reacties

Ons gemengd elftal voor Club Brugge - Antwerp

'The Great Old Bruges Army': ons gemengd elftal voor de topper tussen Club Brugge en Antwerp

Club Brugge-Antwerp, dat is een Super Sunday op zich. Voor de gelegenheid van deze topper stellen we ons gemengd elftal voor met de beste spelers in blauw-zwart én rood-wit. Hier zijn ze!

Belangrijk: we nemen enkel spelers in acht die zondag ook kunnen spelen. Geblesseerden als Danjuma of geschorsten als Vormer komen dus niet voor in ons gemengd elftal.

Doel

Bolat is al een heel seizoen de koning van de clean sheet met nu 9 stuks en krijgt daarom zijn plaats tussen de palen. Horvath is ook sterk bezig maar in een veel kortere periode en Letica zal zijn flater van in de heenmatch ongetwijfeld nog niet vergeten zijn.

Verdediging

De verdediging is een driekoppige muur waar elke spits schrik van zou krijgen. Mechele bewijst al maanden aan een stuk waarom hij dit jaar Rode Duivel geworden is, Van Damme en Arslanagic belichamen de vechtlust en defensieve klasse van The Great Old.

Middenveld

Op de flanken gaan we enerzijds voor Juklerod, die zonder twijfel in de top vijf beste zomertransfers van de JPL staat, en anderzijds Dennis, die eindelijk terug fit is en als interim-winger steeds zijn match speelt.

Vanaken, hoogstwaarschijnlijk de toekomstige Gouden Schoen, mag natuurlijk nooit ontbreken op de tien en achter zich krijgt hij twee veelzijdige stofzuigers: ploegmaat Rits en Antwerpse kapitein Haroun.

Aanval

Zelfde verhaal in de aanval, waar ook Wesley als beste spits van het land zijn plaats heeft in elk 'best of'-elftal, maar daarnaast schuiven we Refaelov een rijtje omhoog. Rafa keert voor het eerst terug naar 'zijn' Jan Breydelstadion en alle ogen zullen daar ongetwijfeld vooral op hem gericht zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties