Refaelov staat voor terugkeer naar Jan Breydel: "Heel mooi wat de supporters van plan zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 23 reacties
Refaelov staat voor terugkeer naar Jan Breydel: "Heel mooi wat de supporters van plan zijn"

Voor Lior Refaelov wacht morgenmiddag een enorm emotionele wedstrijd. Hij keert met Antwerp immers terug naar 'zijn' Club Brugge.

"I am very excited", geeft hij aan in Het Nieuwsblad. "Twee weken geleden, toen we tegen Cercle speelden,was ik al te gast in het stadion. Maar dat is een andere ambiance. In de kleedkamer van de bezoekers zitten - en die is héél verschillend van die van Club - en langs een andere ingang komen: dat is heel vreemd. Toch zal het voelen als thuiskomen."

Hij zal er heel wat handjes moeten schudden. "Ik wil dat doen voor de opwarming, zodat ik me erna helemaal kan focussen op de match. Mijn vrouw, die actiever op sociale media is dan ik, vertelde me dat de supporters iets gaan doen in de achtste minuut. Dat is heel mooi.”

Ik wil er alles aan doen om te winnen, ik wens dat ik mag scoren

"Ik wil er alles aan doen om te winnen. Ik wens dat ik mag scoren en kan winnen. Maar ik weet hoe sterk Club thuis is. Daar ben ik mijn teamgenoten op aan het voorbereiden. Ik vertel hen de sterke en zwakke punten. Ik ken Ivan Leko. Hij houdt niet van al te veel verandering. En als je over de kennis beschikt, waarom zou ik die niet gebruiken?”

Hij zal wel respect tonen als hij scoort. “Als ik win, zal ik uiteraard heel blij zijn. Anders blijf ik beter thuis. Mijn job is nu bij Antwerp. Maar ik ga niet staan juichen voor de Brugse fans en hen provoceren. Zo zit ik niet in elkaar. Dat verdienen ze ook niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties