Volg de match tussen Charleroi en Anderlecht live, samen met vele andere supporters.

1
Charleroi - Anderlecht op gang gefloten
De bal rolt op Mambourg. Victor Osimhen kwam voor de aftrap afscheid nemen van 'zijn' fans.
3
De eerste kans van de wedstrijd is voor de thuisploeg. Het schot van Bruno gaat in corner.
8
De eerste minuten waren duidelijk voor de thuisploeg, maar Anderlecht knokt zich nu terug in de wedstrijd.
12

Goal
Doelpunt van Yari Verschaeren (Nacer Chadli)
Verschaeren maakt er met zijn eerste van het seizoen 0-1 van. De jongeling kapt heerlijk voorbij Diagne en krult de bal voorbij Penneteau.
16
Het spel ligt even stil omdat Luckassen zich bezeerde bij een kopbalduel. De Nederlander kan wellicht wel verder.
20
Charleroi zet nog eens een knappe aanval in. Het schot van Bruno is te zwak om Van Crombrugge te bedreigen.
22
Halverwege de eerste helft heeft Anderlecht 72 procent balbezit.
24
Chadli lijkt op weg naar de 0-2, maar Penneteau komt prima tussen. Chadli wil een strafschop, maar krijgt die niet. Een correcte beslissing.
28
 Gele kaart voor Killian Sardella

28
Vervangen Samir Nasri
Ingevallen Francis Amuzu

28
Nasri lijkt een spierverrekking te hebben opgelopen en moet naar de kant. Amuzu komt hem vervangen.
31
Luckassen kan vrij koppen, maar mikt te hoog. Anderlecht is baas.
36
Bruno is duidelijk de meest bedrijvige zebra. De flankaanvaller speelde bijna 150 wedstrijden voor Anderlecht.
40

Goal
Doelpunt van Mamadou Fall (Massimo Bruno)
Bruno verstuurt een heerlijke pass en Fall kopt het leer voorbij Van Crombrugge. Alles te herdoen voor Anderlecht.
44
 Gele kaart voor Sieben Dewaele

45+1
VAR keurt goal Chadli af
Chadli lijkt er 1-2 van te maken, maar het doelpunt wordt afgekeurd door de VAR. Chadli werkte een corner van Verschaeren met de schouder in doel. De beslissing van de VAR is op zijn minst opmerkelijk te noemen

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Anderlecht: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw op Mambourg.
50
Bruno is met voorsprong de beste Zebra. Hij wordt bediend door Morioka (ook ex-Anderlecht) en test Van Crombrugge. Die brengt redding.
51
Fel begin van tweede helft in Charleroi - Anderlecht
Enkele seconden na de kans voor Bruno, doet Amuzu aan de overkant de netten trillen. Zijn schot belandde echter in het zijnet.
52
En opnieuw een grote kans! Bruno stift de bal maar net over de paars-witte kooi. Wat een begin van de tweede helft!
53
 Gele kaart voor Stergos Marinos

56
Bruno en Fall zetten Nicholson voor doel, maar die trapt naast.
59
 Gele kaart voor Philippe Sandler

64

Goal
Doelpunt van Nacer Chadli (Sieben Dewaele)
Chadli brengt Anderlecht op voorsprong! Hij fusilleert Penneteau vanuit een erg scherpe hoek.
67
 Gele kaart voor Nurio Fortuna

70
Vervangen Gaƫtan Hendrickx
Ingevallen Kaveh Rezaei

73
Het tempo is wat gaan liggen. Wat kan Charleroi nog?
76
Vervangen Stergos Marinos
Ingevallen Ali Gholizadeh

78
Belhocine laat zijn team steeds aanvallender voetballen. De thuisploeg dwingt een nieuwe corner af.
80
Bruno krijgt veel te veel ruimte en krult maar net naast. De drie punten zijn nog lang niet binnen voor Anderlecht.