Verschueren hoopt dat het vanavond kalm blijft: "Maar als het weer slecht is, zijn er geen garanties"

Verschueren hoopt dat het vanavond kalm blijft: "Maar als het weer slecht is, zijn er geen garanties"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het kot in brand staat, komt Michael Verschueren op de bres staan, naar het voorbeeld van zijn vader. En hij weet dat er niet veel voor nodig is om het echt te laten ontvlammen. En hij hoopt dat ook vanavond te kunnen vermijden.

De fans beginnen zich te roeren en dat is nooit een goed teken. "Het nieuws dat Vercauteren komt, zal de fans hopelijk deugd doen. We hadden een constructief gesprek met de harde kern. Ze geloven nog in het proces en blijven de ploeg steunen" aldus Verschueren in Het Nieuwsblad.

"Als we op Charleroi met 1-0 verliezen na een goeie wedstrijd, zullen ze wel kalm blijven. Maar als het voetbal weer slecht is, zijn er geen garanties. Dan kunnen enkelingen het vuur aan de lont steken. Hopelijk winnen we. Onze aanhang heeft gelukkig genoeg voetbalkennis om nu niet opeens te gaan roepen dat het transferbeleid niet deugde. Maar als ze het mij ooit aanrekenen, zal ik dat aanvaarden."

Intussen is er wel radiostilte bij Vincent Kompany. "Kompany kwam niet naar hier om om de vijf voeten uitleg te geven. Hij kon ook miljoenen gaan verdienen in China of de VS, maar koos voor Anderlecht. Daar moeten we hem dankbaar voor zijn. Binnen de muren van de club is hij een toegankelijke, vlotte ket. Maar zijn status is zo groot, dat hij voor de buitenwereld niet altijd aanspreekbaar kan en moet zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties