Na Standard, nu weer zege voor Anderlecht net voor interlandbreak: "Spijtig dat we niet kunnen doorgaan op momentum"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Na Standard, nu weer zege voor Anderlecht net voor interlandbreak

Na Standard, nu weer zege voor Anderlecht net voor interlandbreak: "Spijtig dat we niet kunnen doorgaan op momentum"

Kemar Roofe heeft nog niet gescoord voor Anderlecht, maar als hij speelt zoals vrijdagavond is er ook weinig druk om dat te doen. De spits trok gaten en werkte zich te pletter. En dan zal die goal ook wel komen.

Roofe wist dat Anderlecht niet de ideale voorbereiding gehad had. "We hebben heel veel kritiek gehad, vooral van de supporters. En dat was terecht, maar we zijn blijven geloven in het project en ons systeem. Sinds ik in de ploeg sta is het project niet veranderd. Niks is veranderd op training."

Waarmee hij wil zeggen dat het werkt. "Het is een proces met veranderingen. En veranderingen vragen tijd. We zitten echt wel in met die slechte resultaten, want op training wordt er heel hard gewerkt. Ik zou ongerust zijn als dat niet het geval was, maar het is zweten", zegt de man die in Engeland wel al het een en ander gewend was.

Anderlecht won tegen Standard net voor de interlandbreak, nu hebben ze weer een zege net voor een rustperiode. "Het is spijtig dat we niet op het momentum kunnen doorgaan. Maar nu kunnen we wel positiever werken de volgende twee weken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties