Reactie Verschaeren bewijst waarom zijn oproep voor de Rode Duivels terecht is: "Hier moet ik de wederopstanding mee inzetten"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 8 reacties
Verschaeren bewijst waarom zijn oproep voor de Rode Duivels terecht is: "Hier moet ik de wederopstanding mee inzetten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net op het moment dat er velen zich afvroegen waarom Yari Verschaeren - zo goed was hij niet de afgelopen maand - weer was opgeroepen voor de Rode Duivels gaf de 18-jarige zelf het antwoord. De eerste 45 minuten in Charleroi was hij weer op niveau.

Verschaeren is flankaanvaller geworden en dat heeft wat tijd gekost om aan te passen. Hij is gewend om in de as van het veld te opereren. Zijn goal was trouwens een mooie. "Dat doet wel deugd ja. Het was al van mei geleden dat ik nog gescoord had. Vooral voor de rust kreeg ik veel ruimte en mijn ploegmaats vonden me", aldus Verschaeren.

En eindelijk nog eens een zege. Die werd achteraf ook uitgebreid gevierd met de fans. "Of die selectie voor de Rode Duivels een extra motivatie was? Ja, maar dat heeft niets met mijn match te maken. Bij de Rode Duivels wil ik leren, bij Anderlecht moet ik de wederopstanding mee inzetten. Dat Vercauteren komt is alvast een pluspunt. Ik kijk er naar uit om met hem te praten de volgende dagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties