Interview Nordin Jbari voor clash Charleroi - Anderlecht: "Play-off 1 kan nog, maar ..."

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 3 reacties
Nordin Jbari voor clash Charleroi - Anderlecht: "Play-off 1 kan nog, maar ..."

Vrijdagavond openen Charleroi en Anderlecht speeldag 10 met een kraker, die vooral voor paars-wit van primordiaal belang lijkt.

Charleroi staat momenteel negende in de stand met twaalf punten, maar doet daarmee nog steeds dubbel zo goed als Anderlecht. Een ongeziene rangschikking voor paars-wit, vlak voor de kraker in het Stade du Pays de Charleroi.

"Anderlecht moet nu echt wel gaan beginnen punten pakken. Als ze nog play-off 1 zouden willen spelen, dan moeten ze nu echt eens een reeksje gaan neerzetten. Volgens mij is het zeker nog mogelijk dat ze in de top-6 zouden terechtkomen."

Piekeren?

"Een puntje op Charleroi? Vroeger was dat misschien een goede zaak, maar nu kunnen ze zich dat niet meer veroorloven", aldus Nordin Jbari tegenover onze redactie. "Ze moeten nu echt wel hun vertrouwen gaan terugvinden en zo snel mogelijk uit deze crisis raken."

De gewezen speler van Anderlecht is duidelijk: "Het zal een spanning en intens duel worden. Alle ingrediënten zijn daarvoor aanwezig. Het laatste wat ze bij paars-wit willen, is piekerend naar de interlandbreak moeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties