Roofe de reddende engel? "Zeg, ik ben ook Superman niet hé"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Kemar Roofe vraagt meer geduld voor hij zijn topvorm bereikt

Roofe de reddende engel? "Zeg, ik ben ook Superman niet hé"
Foto: © photonews

Kemar Roofe moest de reddende engel van Anderlecht worden. Een fitte spits zou het probleem al grotendeels oplossen. De Engelsman vraagt echter ook tijd. "Een normale voorbereiding duurt zes weken, maak zelf de rekensom hé."

Roofe heeft zijn torinstinct nog niet laten bewonderen. Nochtans werd er veel hoop om hem gezet. "Kijk, ik heb twee keer negentig minuten gespeeld. Ik ben zelf ook gedreven om de mensen te laten zien wat ik kan. Maar je moet ook realistisch zijn. Ik weet dat er druk is, maar ik voel die niet. Ik ben ook niet Superman hé. Met of zonder mij, de resultaten zullen wel komen", aldus Roofe.

Maar hij weet ook bijzonder goed dat er veel van hem verwacht wordt. "Ik was 8-9 weken out. Een normale voorbereiding duurt zes weken en ik ben nu twee weken aan het trainen. Maak zelf de rekensom wanneer ik honderd procent moet zijn."

Intussen laat Anderlecht het offensief wel week na week afweten. "Of ik genoeg steun krijg? We spelen met twee 'nummer tien'. We lieten al glimpsen zien van goeie aanvallen, maar ze weten ook nog niet helemaal hoe mijn spel is. Dat zal beteren. Maar eigenlijk is het enige wat we moeten doen die bal tegen de netten steken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties