Volg de match tussen SK Beveren en Union SG live, samen met vele andere supporters.

Waasland-Beveren wil alle zorgen omtrent 'Operatie Propere Handen' van zich afspelen. Custovic wil dat doen met verschillende wijzigingen. Boljevic, Bizimana, Forte, Ampomah en Caufriez komen in de ploeg. Union-coach Elsner houdt het op twee wijzigingen in zijn elftal: Hamzaoui en Tabekou staan aan de aftrap.
1
Waasland-Beveren-Union SG: 0-0
1
Ze zijn eraan begonnen op de Freethiel!
De aftrap is voor Waasland-Beveren. In het Dudenpark verloor de 1A-club met 5-1. Kan het revanche nemen of niet?
2
Boljevic aarzelt niet
Meteen een verdienstelijk schot uit de tweede lijn van Boljevic. Kristiansen duikt de bal mooi naar de buitenkant.
5
De eerste vijf minuten speelden zich voornamelijk af op de helft van Union.
8
Plaatsbal Niakaté
Union steekt de neus aan het venster en is meteen dreigend. Roef duwt de plaatsbal van Niakaté over.
11
 Gele kaart voor Djihad Bizimana

16
Union is zeker al beter in de match gekomen en heeft de lokale verdediging toch al aan het werk gezet met een paar verraderlijke flankvoorzetten.
19
Tau mikt uit een nagenoeg onmogelijke hoek over.
21
Knappe redding Debaty!
Debaty wordt op de proef gesteld door een fraaie vrijschop van Kis, maar haalt de bal uit zijn linkerbenedenhoek.
22
Misser van Tau!
Union komt serieus aan de deur kloppen met steals hoog op het veld. Tau komt hierdoor alleen voor doel. In plaats van zelf af te werken, wil hij Niakaté nog bedienen en dat doet de Zuid-Afrikaan dan nog niet al te best.
27
Debaty lijkt zich enigszins te verkijken op een goede indraaiende vrije trap van Selemani. Deze gaat niet zover voorlangs het Wase doel.
28
Eindelijk nog eens Waasland-Beveren. Moren devieert de hoekschop van Vanzo in de handen van Kristiansen.
33
Waasland-Beveren probeert nu toch weer druk naar voren te zetten nadat het zag hoe Union het commando in de wedstrijd had overgenomen. Uitkijken of dat iets oplevert.
34
VAR-momentje!
Ampomah schiet tegen een verdediger aan en claimt handspel. De ref gaat kijken naar het scherm!
35

Penalty
Penalty voor SK Beveren
Na de VAR te raadplegen, wijst scheidsrechter Van Damme naar de stip. Strafschop voor Waasland-Beveren.
36

Goal
Doelpunt van Floriano Vanzo
Vanzo schiet de strafschop mooi in de linkerbenedenhoek. Waasland-Beveren op voorsprong.
36
 Gele kaart voor Anas Hamzaoui

38

Goal
Doelpunt van Youssoufou Niakaté (Onbekend Onbekend)
Niakaté zet zich door, komt alleen voor doel en werkt af met mooi stiftertje. Zo krijgt hij de Freethiel weer stil.
41
Forte op de paal!
Constant gevaar over en weer nu. Forte schiet tegen de paal!
44
Een botsend schot van Bizimana is geen cadeau voor Kristiansen. De doelman van Union laat zich niet verrassen.

Scheidsrechter
Rust
Waasland-Beveren - Union SG: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:48
Meer van dit in tweede helft?
Na een voortvarend begin van Waasland-Beveren gevolgd door een sterke periode van Union kon vooral het einde van de eerste helft bekoren. Het ging het laatste kwartier goed op en neer. Hopelijk gaan beide teams op datzelfde elan verder na rust.
46
Vervangen Valtteri Moren
Ingevallen Jur Schrijvers

46
Eén wissel bij Waasland-Beveren
Waasland-Beveren is met Schrijvers in de ploeg begonnen aan de tweede helft. Custovic herschikt dus even zijn defensie.
51
Union krijgt aardig wat ruimte. Niakaté kopt een voorzet van Tabekou naast.
55
Dubbele redding Kristiansen!
Er komt terug wat meer leven in de partij met een dubbele kans voor Waasland-Beveren. Kristiansen redt eerst met de voet en nadien nog een keer met een knappe reflex.
57
Kristiansen pakt nu ook een afgeweken schot van Forte.
59

Goal
Doelpunt van Faïz Selemani (Serge Tabekou)
Union ligt weer op schema voor een nieuwe zege. Het maakt nu wel maximaal gebruik van de ruimte. Selemani benut aan de tweede paal een puike lage voorzet van Tabekou.
64
Het was niet zo dat Waasland-Beveren onderlag in het begin van de tweede helft. Het moet wel opletten dat het niet naïef gaat voetballen, want anders zou het nog wel eens meer goals kunnen slikken.