Reactie Teddy Teuma moet lachen met vreugde bij Waasland-Beveren: "Het is voor hen de match van het jaar tegen Union"

Teddy Teuma moet lachen met vreugde bij Waasland-Beveren: "Het is voor hen de match van het jaar tegen Union"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union leed op het veld van Waasland-Beveren zijn eerste nederlaag uit play-off 2. De Brusselaars donderen zo eventjes van hun wolk. Na het laatste fluitsignaal kwam het dan ook nog tot een opstootje. Teddy Teuma vond de vierende spelers bij de tegenstander wel opmerkelijk.

Het incident op zich kon de Fransman niet echt goed zien. Wel vond hij dat ze bij Waasland-Beveren wel bijzonder blij waren met de overwinning. "Het is voor hen de match van het jaar als ze tegen Union spelen", lacht Teuma. "Het is een beetje bizar, want we spelen toch in 1B. Ik vind het niets buitengewoons als je van Union wint. Maar het maakt deel uit van het voetbal."

We mogen geen enkele ploeg te licht opvatten 

Teddy Teuma

Langs Brusselse zijde deed het ook wel wat pijn: dat is ook normaal als je het niet meer gewoon bent te verliezen. "We moeten dit niet zien als een slecht moment. We leren zo dat we niet untouchable zijn. We mogen geen enkele ploeg te licht opvatten."

Teuma wil er met zijn maats nog het beste van maken in de resterende wedstrijden. "Dit zijn gewoon moeilijke matchen. Dit zijn matchen met een intensiteit die we niet gewoon zijn in eerste klasse B. We gaan erop werken om nog beter te worden en willen dit seizoen wel mooi afsluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties