Reactie Luka Elsner plaatst zeldzame nederlaag in zijn perspectief: "Dit is ook het mooie aan play-off 2"

Luka Elsner plaatst zeldzame nederlaag in zijn perspectief: "Dit is ook het mooie aan play-off 2"
Foto: © photonews

Union heeft zowaar eens verloren. Het is al bijna nieuws op zich. Dat hadden de Unionisten immers nog niet meegemaakt in play-off 2, maar op de Freethiel kwam dan toch een einde aan hun ongeslagen status. Luka Elsner maakt er geen drama van en is niet vergeten dat zijn ploeg uit 1B komt.

Ondanks dat het resultaat tegenviel, zat de Sloveense coach lang niet in de put. "Er is zeker tevredenheid. We zijn op zoek gegaan naar de overwinning. Dat is niet simpel in deze reeks, want dit is een hoger niveau dan we gewend zijn. Als we het een beetje beter hadden gedaan op het einde van de match, hadden we hier punten kunnen pakken."

Geen negatieve benadering

Union deed het de voorbije weken uitstekend. Daar zal niemand iets van afdoen. Het betekent uiteraard niet dat het nu zomaar over iedere tegenstander heen gaat walsen. Dat beseft Elsner als geen ander. "We zijn zeker tevreden. We moeten het niet op een negatieve manier gaan benaderen. Dit is niet heel erg. Het was een goede match."

Nochtans leek er na een uur voetballen wel een nieuwe Brusselse zege aan te komen na de 1-2 van Selemani. Het tij keerde echter nog. "Zij stonden onder druk, maar alles draaide de goede richting uit voor hen. Het is ook het mooie aan play-off 2 dat dit kan. Dit zijn moeilijke matchen, maar mijn spelers geven alles."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties