Deschacht: "Ik teken voor gelijkspel in Split en Luik"

Ruben Philippe
| 21 reacties
Deschacht: "Ik teken voor gelijkspel in Split en Luik"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht staat voor een cruciale week. Met de Europese wedstrijd tegen Hajduk Split en de Belgische kraker tegen Standard zal de landskampioen het zeer lastig krijgen. "We gaan dus geen grote mond opzetten", aldus Deschacht.

Dat het geen walk-over zal worden beseft iedereen in Anderlecht. Zeker gezien de huidige vorm waarin de landskampioen verkeert. Enige voorzichtigheid vooraf aan de Europese wedstrijd is dan ook op zijn plaats. "Hajduk is een heel sterk team, het is een van de grootste clubs in Kroatië", aldus Olivier Deschacht. "We gaan ze zeker niet oppeuzelen, zeker niet in onze vorm. We kunnen dus beter geen grote mond opzetten."

Hoe moet Anderlecht het dan aanpakken volgens de linksachter? "Spelen op een zeer slimme manier. Het is een cruciale week voor ons. Normaal zeg ik steeds dat we moeten winnen, maar nu ben ik al blij met een punt tegen Split en een punt tegen Standard", zo vervolgt hij. "Elk punt dat we meer pakken is bonus. Het is misschien geen slecht idee om van een sterke organisatie uit te gaan. Zo kunnen we de schade beperken en nadien Split en Standard kloppen in eigen huis."

Over het hevige publiek in Hajduk maakt Deschacht zich minder zorgen. "Er is een strook tussen het veld en de tribunes. Anyway, we zijn volwassen genoeg om ons niet te laten afleiden door de supporters", aldus Deschacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties