Van Holsbeeck: "Eén punt in Kroatië, drie in Luik"

Van Holsbeeck: "Eén punt in Kroatië, drie in Luik"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck beseft dat zijn club voor een cruciale week staat met duels tegen Hajduk Split in de Europa League en zondag de competitietopper tegen Standard. Er wordt gerekend op een punt in Kroatië en drie in Luik.

"We moeten niet rond de pot draaien. Als we nog willen meedoen in Europa zijn we verplicht een punt te pakken", zegt manager Herman Van Holsbeeck in HLN. "Een zege zou pas magnifiek zijn. De manier waarop telt niet. Alleen efficiëntie telt. Maar we zullen zeker ons niveau moeten opkrikken, als we goed willen wegkomen tegen Hajduk."

Na Lierse was Van Holsbeeck allesbehalve tevreden en dat maakte hij ook duidelijk aan de spelersgroep. "Gelukkig beschikken we over een gezonde groep, die openstaat voor kritiek. De mentaliteit zit weer goed, alleen de manier waarop nog. We hebben nood aan een referentiematch, een soort déclic."

"Naar Sclessin gaan we voor drie punten. We hebben nu al 8 punten bonus op Club, zondag kunnen er dat 7 worden op Standard. Een voorsprong is belangrijk met het oog op de play-offs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties