Vidarsson: "Hebben nog zin in die extra wedstrijden"

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Vidarsson: "Hebben nog zin in die extra wedstrijden"
Foto: © SC

Cercle Brugge en Westerlo nemen het tegen elkaar op in de finale van play-off II. Cercle-middenvelder Arnar Vidarsson vertelt in S/VM wat hij geleerd heeft uit de verloren halve finale tegen Westerlo in de Beker van België.

"Eerst en vooral: je moet meer scoren dan je tegenstander om te winnen", aldus Vidarsson. "De halve finale werd beslist op details en die waren toen in het voordeel van Westerlo. Het is een van de weinige ploegen die ons dit seizoen voor problemen konden stellen: ze zijn goed georganiseerd en beschikken over mensen die gemakkelijk een goal kunnen maken."

"Bij ons zitten er wat jongens op hun tandvlees", bekent de IJslander. "Maar dat is geen schande. De trainer lanceerde veel jonge spelers, liet ze heel vaak starten en met het vroege Europese voetbal is het voor ons al een heel lang seizoen."

"Dat we geen goesting meer zouden hebben om die extra wedstrijden te spelen, is absoluut onwaar. Uiteindelijk valt er voor ons nog heel veel geld te verdienen en voor beroepsvoetballers is dat niet onbelangrijk. Anders hadden we toch gewoon verloren tegen STVV?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties