Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 6
Stadion: Jules Ottenstadion

KAA Gent - Roeselare (Beker van België 2011/2012)

Wedstrijd van Ronde 6 uit de Beker van België 2011/2012 tussen KAA Gent en Roeselare.

Live

Discussieer live mee!

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
89
De wedstrijd is gespeeld. De bal gaat enorm traag heen en weer en van kansen is er helemaal geen sprake meer.
85
 Gele kaart voor Sebastien Dewaest

82

Goal
Doelpunt van Juan Alberto Melli (Christian Brüls)
Vrije schop van Brüls naar de tweede paal, Melli werkt binnen.
80
Een knap schot van Brüls! Zijn poging ging maar nipt naast het doel.

72
Vrije trap voor AA Gent. Brüls zet knap voor, maar geen enkele ploegmaat kan er zijn hoofd tegen zetten. Het blijft voorlopig 3-0.

66
Vrije trap voor Roeselare net buiten de zestien. Die levert niets op wanneer je op je eigen man trapt.
65
Roeselare zet op en Boeckx stond ver uit zijn doel. Wie niet waagt, niet wint, moeten ze gedacht hebben. De bal ging alsnog naast doel.
58
De ingevaal doelman Vandemoortele staat sterk te keepen. Dankzij hem is de score niet nog meer opgelopen.
53
AA Gent is precies scherper uit de kleedkamer gekomen. Krijgen we nog een aangename tweede helft te zien?
49

Goal
Doelpunt van Yaya Soumahoro (Rafael Scapini Rafinha)
Rafinha legt de bal lekker voor naar Soumahoro, die schuift de bal in doel.
49
46
De Buffalo's mogen nu naar hun eigen supporters spelen, krijgen we dan meer afgewerkte kansen te zien. Of heeft Roeselare tijdens de rust inspiratie opgedaan?
46
Vervangen Tristan Bowen
Ingevallen Sven De Rechter

Rust
AA Gent heeft geen sterke eerste helft achter de rug, maar staat toch 2-0 voor. Roeselare vond niet echt mogelijkheden om gevaarlijk te zijn. Een keer moest Boeckx de bal over doel duwen. Kan de tweedeklasser iets betekenen in de volgende 45 minuten?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
42

Goal
Doelpunt van Ibrahima Conte (Onbekend Onbekend)
Eén-tweetje tussen Soumahoro en Conte levert de 2-0 op.
38
Vrije trap voor Roeselare. Di Lallo trapt richting doel en Boeckx kan de bal net over doel duwen. Eerste grote kans voor de bezoekers.
35
Het Gentse publiek gaat uit zijn dak. Niet voor de prestaties van hun eigen club, maar om de achterstand van Club Brugge.
31
Roeselare komt eens piepen aan de andere kant van het veld. De hoekschop levert niets op, Boeckx vangt goed op.
28
Vervangen Dimitri Verhulst
Ingevallen Sören Van De Moortele

28
Jorgensen schiet tegen de paal, Ljubijankic vangt de bal op, maar besluit over doel.
26
El Ghanassy dicht bij de 2-0, maar Verhulst haalt de bal van de doellijn.
24
Roeselare weet absoluut geen druk te zetten. Maar ook AA Gent zit precies niet goed in de match. Qua kansen creëren is het ook maar mager.
20

Goal
Doelpunt van Jesper Jørgensen (Onbekend Onbekend)
Een ver schot van de Deen brengt de score op 1-0.
17
El Ghanassy is momenteel de beste man op het veld. Hij loopt op zijn eentje voorbij de verdediging, maar zijn schot ging net over de kruising.
14
Het tempo ligt bijzonder laag. Tot nu toe kon deze Bekermatch niet boeien.
11
Eerste hoekschop voor AA Gent. El Ghanassy trapt, Suler kopt naast.
7
AA Gent zet de nodige druk, maar is nog niet echt gevaarlijk voor doel geweest. Op Roeselare is het wachten voor ze Boeckx eens opzoeken.
4
Een heuse regenbui stort zich neer op de grasmat, maar dat belet Ljubijankic niet om uit te halen. Knappe poging, maar zijn trap gaat over doel.
2
El Ghanassy was al snel bij het eerste doelpunt voor de thuisploeg, maar zijn schot gaat voorlangs.
1
De wedstrijd is gestart. In een vrij leeg Jules Ottenstadion probeert Roeselare AA Gent uit de Beker van België te kegelen, maar of dat zal lukken is nog maar de vraag.

AA Gent ontvangt woensdagavond tweedeklasser Roeselare voor de Beker van België. De honger naar een prijs is groot bij de Buffalo's, dus is vanavond winnen de enige optie.
AA Gent: Boeckx Frank, Suler Marko, Melli , Jørgensen Jesper, El Ghanassy Yassine, Baric Mario, Rafinha , Brüls Christian, Soumahoro Yaya, Conte Ibrahima, Ljubijankic Zlatan.
Roeselare: Verhulst Dimitri, Euvrard Yannick, Huyghebaert Jeremy, Voskanian Masis, Sene Papa , Declercq Frederik, Lutun Benjamin, Vandenbussche Bram, Dewaest Sebastien, Bowen Tristan, Dissa Mahamadou Mama.