Reactie Kalezic: "Rijden met een Fiat, niet met een Ferrari"

Tomas Taecke
| 18 reacties
Kalezic: "Rijden met een Fiat, niet met een Ferrari"
Foto: © SC

Darije Kalezic gaat met drie punten uit elf wedstrijden de winterstop in. De coach was opnieuw tevreden over zijn spelersgroep en twijfelt niet over zijn positie als coach van het kwakkelende Essevee.

Tomas Taecke in Waregem

"Op bezoek bij een titelkandidaat is het nooit eenvoudig", gaf Darije Kalezic aan op de persconferentie. "We hebben de wedstrijd geneutraliseerd en geduldig gewacht op onze mogelijkheden. Enkele keren kwamen we er gevaarlijk uit en ik vermoed dat iedereen ook genoteerd heeft dat er op Skulason een zuivere strafschopfout werd begaan".

"Dan ga je toch met een achterstand de kleedkamers in", baalde Kalezic van het tegendoelpunt vlak voor rust. "De tweede helft hebben we getracht om hoger te spelen, daardoor kreeg Club ook wat ruimte. Ik kan mijn ploeg niets verwijten, we hebben gedurende negentig minuten het maximale gepresteerd".

Kalezic puurde uit de laatste elf wedstrijden slechts drie punten. Toch vreest de Waregemse coach voorlopig nog niet voor zijn positie.

"Iedereen moet beseffen dat we met een Fiat rijden en niet met een Ferrari die 260 km/uur rijdt. Onze Fiat bolt maar 120, we moeten vanuit die positie zo goed mogelijk presteren. Dat besef is er, iedereen zet zich de laatste weken keihard in. Het team staat er en probeert het maximale te geven. Ik kan mijn spelers niet veel verwijten", hield Kalezic de druk van zich af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties