Exclusief: Roelandts, Hayen en Vermeulen per direct naar Antwerp

Tomas Taecke
| 303 reacties
Exclusief: Roelandts, Hayen en Vermeulen per direct naar Antwerp
Foto: © SC

OHL zal Nicky Hayen, Kevin Roelandts en Jorn Vermeulen één seizoen bij tweedeklasser Antwerp FC stallen. Een welingelichte bron heeft de uitleenbeurt van het drietal aan Voetbalkrant.com bevestigd.

Drie Leuvenaars gaan per direct aan de slag op de Bosuil. Kevin Roelandts, Nicky Hayen en Jorn Vermeulen moeten de Great Old naar een hoger niveau tillen.

Kevin Roelandts vernam twee weken geleden van coach Ronny Van Geneugden dat hij niet langer op de middenvelder rekende. De Bruggeling was vorig seizoen grotendeels onbeschikbaar wegens een enkelblessure. Eerder kwam hij uit voor Club Brugge, Zulte Waregem en Beerschot.

Ook de 31-jarige centrale verdediger Nicky Hayen gaat één seizoen bij Antwerp aan de slag. De Truienaar kwam ook vorig seizoen maar weinig in actie bij de Leuvenaars. Eerder speelde hij jarenlang voor STVV en twee seizoenen bij het Nederlandse RBC.

Jorn Vermeulen ten slotte is de derde OHL-speler die naar Antwerp verkast. De 26-jarige middenvelder kwam na zijn overstap van Club Brugge vorig seizoen nochtans 22 keer in actie bij de Brabanders.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties