Beerschot heeft boodschap voor supporters

Beerschot heeft boodschap voor supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot vraagt geduld aan zijn supporters. Dat blijkt uit een bericht van de club op haar website. Het is voor de club ook wachten op een beslissing van de rechtbank van Koophandel.

“Wij willen niet voor onze beurt spreken en wachten in alle sereniteit de beslissing van de rechtbank af”, staat er te lezen in een bericht op de website van Beerschot.

De club weet dat de supporters met vele vragen zitten en dat ze recht hebben op antwoorden. Toch maant de club aan tot het hebben van het nodige geduld.

Lees hieronder het hele bericht van de club:

Beste supporters,

Wij begrijpen dat jullie met een heleboel vragen zitten over de huidige stand van zaken bij de club. Wij zijn er ook van overtuigd dat jullie, als eerste, recht hebben op antwoorden. Voorlopig kunnen wij enkel vragen nog even geduld op te brengen, omdat wij, zoals eerder meegedeeld, pas zullen communiceren over de extra-sportieve situatie van de club nadat de rechtbank van koophandel een beslissing genomen heeft inzake ons verzoekschrift tot gerechtelijke reorganisatie (WCO). Deze uitspraak wordt kortelings verwacht.

Wij willen niet voor onze beurt spreken en wachten in alle sereniteit de beslissing van de rechtbank af. Intussen wordt er zeer hard verder gewerkt om een duurzame toekomst voor onze mooie club te garanderen. Vervolgens zullen wij uitgebreid ons verhaal brengen zodat voor alle supporters duidelijk is waar Beerschot voor staat.

Hopende op uw begrip en vertrouwen,
K. Beerschot AC

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties