Krijgt Standard moeilijkheden in IJsland?

Redactie
| 6 reacties
Krijgt Standard moeilijkheden in IJsland?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard is morgen de eerste ploeg uit de Jupiler Pro League die aan de bak gaat in Europa. Daar kan je zelfs een abonnement bij je favoriete club mee winnen.

KR schakelde in de eerste ronde het Noord-Ierse Glentoran uit en dus mogen de IJslanders vol aan de bak tegen Standard. De Luikenaars moeten de IJslanders zeker niet onderschatten, want KR is goed bezig: in de vaderlandse competitie staan ze voorlopig zelfs aan de leiding na een tiental speeldagen.

Denk jij wel wat te weten van het voetbal? Pronostikeer je wel eens en win je er vaak mee? Wel, twijfel dan niet en registreer je bij Unibet. Je krijgt van ons een bonus van 60 euro. Je kan dus zomaar 60 euro gratis wedden! Maar dat is nog niet alles. Schrijf je in en duid meteen ook je favoriete club aan. Waarom? Wel, je maakt dan kans op een gratis abonnement. Wij verloten per club uit de Jupiler Pro League een winnaar die een abonnement krijgt van zijn favoriete club.

Wat wordt het in IJsland?

Met je 60 euro kan je rijk worden. Als je ze inzet op Standard, krijg je 90 euro terug. Een gelijkspel kan al 255 euro opleveren, een overwinning van KR kan zelfs al 360 euro op leveren. Speel dus zeker mee en waag je kans bij Unibet. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties