Reactie Van Damme op z'n hoede: "Voetbal is een raar spelleke"

Tamara Vereecken
| 8 reacties
Van Damme op z'n hoede: "Voetbal is een raar spelleke"
Foto: © Photonews.be

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard begon sterk aan z'n wedstrijd in Lokeren, het scoorde al na amper een minuut wedstrijd. Heel belangrijk voor het verdere verloop, zei Jelle Van Damme.

Tamara Vereecken in Lokeren

De Rouches hadden een duidelijk plan voor aanvang van de wedstrijd op Daknam. “We zijn heel goed begonnen, dat was ook de bedoeling. We wilden de tegenstander onmiddellijk bij de keel grijpen en zo snel mogelijk scoren. Als je terugkijkt: elke match die we zo begonnen, hebben we tot een goed einde gebracht. Zoiets zit vooral in ’t kopke maar da’s heel belangrijk.”

Er zat serieuze druk op deze wedstrijd? “Je moet er elke wedstrijd voor gaan, sowieso, maar tegen Lokeren was het echt wel van moeten. We hebben ons doel gehaald en dat geeft hoop. En het spreekwoord zegt: hoop doet leven - dus voilà, ik geloof er nog in."

Heb je zondag iemand in de tribune die je op de hoogte zal houden van de stand in het Astridpark? "(lacht) Misschien, eerst zorgen dat we zelf thuis winnen en dan zien wat Anderlecht doet. Je weet nooit, want voetbal is een raar spelleke,” besloot de Luikse captain.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties