Sprokkels: Vermant maakt rentree bij Club, PSV houdt uitverkoop en Lokeren-banneling vindt onderdak

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 19 reacties
Sprokkels: Vermant maakt rentree bij Club, PSV houdt uitverkoop en Lokeren-banneling vindt onderdak
Foto: © photonews

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Lierse volgt de ramadan

De Pallieters zijn op stage in het Nederlandse Mierlo. Met 13 moslims in de kern moet er dezer dagen dan ook gevast worden. Opmerkelijk: het Saoedische Al Shabab dat er eveneens een voorbereiding afwerkt, verbiedt haar spelers deel ten nemen aan de ramadan.

Valdes raakt niet door medische keuring

Victor Valdes is niet geslaagd voor de medische tests bij AS Monaco. Hoewel de Spaanse krant Marca nog berichtte dat de overgang rond was, laten de Monegasken weten dat hij nog steeds geblesseerd is en dus niet wordt gecontracteerd.

1.200 Belgen

Wellicht zullen de Rode Duivels morgen in Brasilia aangemoedigd worden door zo'n 1.200 landgenoten. Die zullen sterk in de minderheid zijn. De Argentijnen kunnen naar schatting op 20.000 tot 30.000 fans rekenen.

Vijf Lille-spelers naar Moeskroen

Moeskroen-Péruwelz heeft zich versterkt met een vijftal van Lille. De promovendus huurt net als vorig jaar middenvelder Pennacchio en spits Peyre. Collega-aanvaller Badri en middenvelder Michel komen definitief naar Le Canonnier.

Vermant opnieuw bij blauw-zwart

Sven Vermant gaat opnieuw bij Club Brugge aan de slag. De voormalige speler van de Bruggelingen behaalde inmiddels zijn Pro License-diploma en wordt de nieuwe coach van de U17.

Kapitein blijft Swansea trouw

Ashley Williams blijft Swansea City trouw. De skipper van de Welshe club zette zijn krabbel onder een nieuwe, vierjarige deal.

Monaco haalt verdediger binnen

AS Monaco heeft Aymen Abdennour definitief vastgelegd. De verdediger speelde vorig seizoen al op huurbasis bij de club uit het prinsdom, maar zette nu zijn krabbel onder een contract tot medio 2018.

Despotovic heeft nieuwe club

Djordje Despotovic heeft een nieuwe werkgever gevonden. Het contract van de Serviër bij Sporting Lokeren werd enkele maanden geleden ontbonden. Ondertussen heeft hij een overeenkomst getekend bij Rode Ster Belgrado.

Chileense goalie naar Barça: volgende week officieel

De komst van Claudio Bravo naar FC Barcelona zal volgende week worden afgerond. De Chileense doelman was de voorbije weken aan de slag op het WK in Brazilië, maar zal eerstdaags zijn medische proeven afleggen.

Atlético Madrid legt aanvoerder langer vast

Gabi zal ook de komende seizoenen in het shirt van Atlético Madrid voetballen. De aanvoerder van Los Colchoneros ondertekende een nieuwe overeenkomst tot 2017.

PSV houdt uitverkoop

PSV zag de voorbije uren twee spelers vertrekken. Przemyslaw Tyton wordt voor een seizoen – met optie op een bijkomende jaargang – bij Elche gestald, terwijl Tim Matavz voor FC Augsburg gaat voetballen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties