Essevee haalt nu ook speler op bij Manchester United

Essevee haalt nu ook speler op bij Manchester United
Foto: © SC

Charni Ekangamene is de nieuwste aanwinst van Zulte Waregem. De middenvelder tekent voor vier seizoenen bij Essevee en komt over van Manchester United.

Zulte Waregem blijft maar spelers halen bij absolute topclubs. Arsenal, Monaco, Porto en nu ook Manchester United zien spelers naar Zulte Waregem trekken. Charni Ekangamene vertrok van Antwerp naar Manchester United en werd daar afgelopen seizoen uitgeleend aan Carlisle United.

Nu keert de 20-jarige Antwerpse middenvelder dus terug naar België om er te spelen bij Zulte Waregem, afgelopen seizoen vierde in de competitie en daardoor volgende week al aan de bak in de Europa League.

Gecharmeerd door het project

Ekangamene ziet het alvast zitten: "Ik heb heel wat opgestoken bij de jeugdreeksen van Manchester United. Ik kon trainen aan de zijde van Vermijl, De Laet, Januzaj en zelfs even Fellaini, een onbetaalbare leerschool voor mij. Maar nu is het tijd voor de volgende stap", aldus de middenvelder.

"Ik heb met veel mensen gesproken over SV Zulte Waregem. Ik was ook direct gecharmeerd door het project dat de club mij heeft voorgesteld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties