Bijzonder boze Louwagie: "Alle vijf leden Reviewcommissie moeten aftreden"

Bijzonder boze Louwagie: "Alle vijf leden Reviewcommissie moeten aftreden"
Foto: © SC

De woede bij AA Gent omdat Depoitre opgeroepen werd door de Reviewcommissie is groot, heel groot. "Schaamteloos", noemt manager Michel Louwagie het in HLN. "Op het ene moment beslissen ze om een speler te vervolgen, de dag nadien laten ze een soortgelijk geval blauwblauw."

Noch bij Anderlecht, noch bij Gent willen ze het met zoveel woorden zeggen, maar ze vinden vooral dat Club Brugge bevoordeeld wordt. "Het gaat me om de inconsequentie", zegt Louwagie nog. "Andere clubs komen wel weg met dezelfde fouten. Heel AA Gent voelt zich gepakt."

Anderlecht ook niet bevoordeeld

Louwagie lijstte enkele gevallen op, waaronder drie van Club, maar ook twee van Anderlecht, maar... "Je kan niet zeggen dat Anderlecht bevoordeeld wordt door de Reviewcommissie, want via die weg hebben ze ook al een paar spelers geschorst zien worden. Dat is de enige vaststelling die ik kan maken."

De leden van de Reviewcommissie moeten zich alvast niet meer laten zien in de Ghelamco. "Ik heb liever dat ze niet meer naar Gent komen. Alle vijf zouden ze moeten aftreden. Het geval Depoitre is hun brevet van onbekwaamheid. Het valt alleen te hopen dat wij daar niet voor zullen opdraaien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties