Deze clubs azen op jong talent van Club Brugge

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Deze clubs azen op jong talent van Club Brugge
Foto: © photonews

Zinho Gano moest lang wachten op zijn kans, maar stak tijdens de play-offs de neus aan het venster bij Moeskroen-Péruwelz. De spits ligt nog een jaar onder contract bij Club Brugge, maar vertrekt deze zomer wellicht definitief op Jan Breydel.

Door Timothy Collard & Diederik Geypen

“Momenteel is het nog niet duidelijk waar ik volgend seizoen zal spelen”, vertelt Gano aan Voetbalkrant.com. “Er volgen nog gesprekken met Club Brugge. Blijven bij Moeskroen? Dat is een optie. Ze willen me hier graag houden, dat zei mijn manager toch.”

Dat beaamt ook die manager, Patrick De Koster. “We kijken uit naar een club waar Zinho zijn ontwikkeling kan verderzetten. De kans is reëel dat hij bij Moeskroen zal blijven”, aldus De Koster aan onze redactie.

"Ik sprak al met Beveren, maar hun doel is om Emond te houden"

Niet enkel Moeskroen, maar ook enkele andere clubs houden de situatie van de spits in het oog. "Ik heb al met Waasland-Beveren gesproken. Hun doel is echter nog steeds om Renaud Emond te houden. Voorts staat er ook een gesprek met Sint-Truiden gepland."

En ook bij Lommel United staat de speler op het verlanglijstje. "Met Lommel zit er een club bij die nog deel neemt aan de eindronde om eventueel te promoveren. Het is nog vroeg. We wachten dus nog even af”, besluit De Koster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties