"Hélemaal niet gedacht dat Reviewcommissie mij zou oproepen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
"Hélemaal niet gedacht dat Reviewcommissie mij zou oproepen"
Foto: © photonews

Naast Laurent Depoitre en Silvio Proto, werd ook Gilles Ruyssen dinsdag opgeroepen door de Reviewcommissie van de Belgische voetbalbond. De speler van KVC Westerlo zag dat allesbehalve aankomen: "Ik was écht verrast."

Door Timothy Collard

Ruyssen pakte vorig weekend geel voor een overtreding op KV Oostende-aanvaller Musona. Maar of de Reviewcommissie hem daarvoor nu moest oproepen… “Ik was eigenlijk wel verrast toen ik het nieuws vernam”, zegt Ruyssen aan Voetbalkrant.com.

“Ik liep achter Musona aan en de bal botste een beetje op. Ik wilde het leer wegtrappen, maar Musona was net iets sneller en daardoor schampte ik zijn kuit in plaats van de bal te raken.”

"We wachten de uitspraak af. Daarna zien we wel of we in beroep gaan"

“De gele kaart die ik kreeg was terecht, maar ik had hélemaal niet gedacht dat ik zou opgeroepen worden door de Reviewcommissie. Ook mijn ploegmaats en de trainer waren verrast toen ze het nieuws vernamen.”

Besnik Hasi gaf meteen aan dat Anderlecht hoe dan ook in beroep zou gaan tegen de schorsing van doelman Proto. Is dat ook bij Westerlo het geval? “Wel, we gaan eerst en vooral afwachten wat de uitspraak is. Daarna zullen we wel zien”, besluit Ruyssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties