Van Veldhoven koestert ambitie met Westerlo: "Volgend seizoen wil ik mijn stempel drukken"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Van Veldhoven koestert ambitie met Westerlo: "Volgend seizoen wil ik mijn stempel drukken"
Foto: © photonews

Harm Van Veldhoven slaagde in zijn opdracht: Westerlo op het hoogste niveau houden. Nu staat alles in het teken van een succesvol volgend seizoen. "Dan wil ik mijn stempel meer drukken", vertelt de coach aan onze redactie.

Door Robby Morren

Nadat het behoud verzekerd was, maakten de Kemphanen geen al te beste periode door. In de nacompetitie boekte Westerlo pas afgelopen vrijdag zijn eerste zege. Geen erg, want op dit momenten zijn de resultaten van ondergeschikt belang.

"We maken nu toch al enkele weken progressie", benadrukt Van Veldhoven. "Tegen Lokeren voetbalden we soms vanuit een 3-5-2 en soms vanuit een 5-3-2. We creëerden wel heel wat kansen en dat is positief. Ik zie dat we op voetballend vlak veel stappen zetten."

"Als je als ploeg van tweede naar eerste klasse promoveert, is dat een hele grote stap. Bovendien is het anders wanneer je een groep overneemt in het midden van het seizoen."

We hebben een vijftal versterkingen nodig

"Volgend seizoen wil ik mijn stempel meer drukken. Ik heb de voorbije maanden de club en de spelersgroep leren kennen. Naar volgend seizoen toe kan ik een groep samenstellen die in balans is zoals ik het zie."

Enkele spelers, waaronder aanvoerder Kevin Geudens, verlaten de club. De oefenmeester rekent dan ook op een handvol versterkingen. "We hebben Filip Daems en Jore Trompet al gehaald. We hebben een 5-tal goede spelers nodig om ons te versterken."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties