Hasi vol vertrouwen: "We hebben elke keer al bewezen dat we beter zijn dan Club"

Hasi vol vertrouwen: "We hebben elke keer al bewezen dat we beter zijn dan Club"
Foto: © Photonews

Vier wedstrijden te gaan en Anderlecht moet ze alle vier winnen om nog titelkandidaat genoemd te worden. Te beginnen met Club Brugge, dat zondag op bezoek komt. "Wij zijn klaar voor een oorlog op het veld", beloofde Besnik Hasi alvast.

Johan Walckiers in Neerpede

Anderlecht weet alvast wat het niet mag doen: goals weggeven op stilstaande fases. "Dat kan ik natuurlijk nooit met zekerheid zeggen", aldus Hasi. "Ik hoop wel dat ze de concentratie gaan behouden tot het einde en matuurder omspringen met die situaties. Maar het blijven mensen en daar heb je geen vat op."

Maar Hasi rekent alvast op een kolkend Astridpark. "De fans worden heel belangrijk. Als ik zie wat er in Standard en Brugge gebeurde als de fans zich achter de ploeg zetten... Maar ik heb het gevoel dat ook onze supporters niet achterblijven. Net als ik voelen ze dat de ploeg goed speelt en dat het nog mogelijk is."

De meest frisse ploeg? We hebben tien matchen meer gespeeld dan Gent

"We moeten wel die vier laatste matchen winnen", beseft Hasi. "We moeten vol voor de zege gaan, maar Club moet dat ook. Als ze verliezen, wordt het ook voor hen heel moeilijk, en dat weten ze."

"Dat wij de meest fitte ploeg zijn? Hoe zou dat kunnen? We hebben tien matchen meer gespeeld dan Gent. Mentaal zitten we wel fris, dat bewezen we tegen Charleroi."

Hasi leeft met vertrouwen toe naar de topper omdat in Anderlecht het gevoel leeft dat ze beter zijn dan Club. "We hebben dat in elke wedstrijd tegen hen al bewezen, maar we gaven het zelf weg. We hebben bewezen dat we beter zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties