Preud'homme lacht met paars-wit vertrouwen: "Tof dat ze een boost krijgen van een nederlaag"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 50 reacties
Preud'homme lacht met paars-wit vertrouwen: "Tof dat ze een boost krijgen van een nederlaag"
Foto: © Photonews

Club Brugge gaat zondag op bezoek bij RSC Anderlecht. De landskampioen wacht blauw-zwart vol vertrouwen op. En dat vindt ook Michel Preud'homme een beetje raar. "Het is tof dat zij een boost krijgen van een nederlaag."

Cédric De Volder in Brugge

RSC Anderlecht ging enkele weken geleden nog met 2-1 onderuit bij Club Brugge. De landskampioen domineerde de partij, maar gaf de punten in het slotkwartier knullig weg. 

Op Neerpede is iedereen er dan ook van overtuigd dat die wedstrijd bij paars-wit voor een boost heeft gezorgd. "Het is tof dat ze een boost krijgen van een nederlaag", zegt Michel Preud'homme gekscherend. "Wat ik uit die wedstrijd heb geleerd? Ik kreeg bevestiging van een aantal zaken."

De kaarten liggen alleszins mooi op tafel. Beide teams moeten winnen om de titelkansen gaaf te houden. "Vooral Anderlecht moet winnen", pikt Preud'homme in. "Voor ons is de wedstrijd van zondag sowieso niet beslissend. Het gaat voor ons om een goede of minder goede positie."

Voor ons is de wedstrijd van zondag sowieso niet beslissend

"Ik wil niet gezegd hebben dat de winnaar van het duel dé favoriet is", besluit de Luikse coach van Club Brugge. "Ik heb de rekening nog niet gemaakt. Het is in play-off 1 te gevaarlijk om conclusies te trekken. Elke week komt er een nieuwe situatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties