Reactie Gano gaf visitekaartje af in PO2: "Toekomst? Club Brugge gaat niet moeilijk doen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Gano gaf visitekaartje af in PO2: "Toekomst? Club Brugge gaat niet moeilijk doen"
Foto: ©Photonews

Zinho Gano toonde gisteren nog maar eens dat hij zijn plaats heeft in onze Belgische eerste klasse. De huurling van Club Brugge scoorde al zijn vijfde doelpunt in zes PO2-wedstrijden. "En nu wil ik volgend seizoen voetballen."

Cédric De Volder in Moeskroen

Royal Mouscron Péruwelz maakte vanavond - de overwinning van Sporting Lokeren tegen KV Oostende buiten beschouwing gelaten - nog kans op een ticket voor de PO2-finale. Al waren de gedachten bij de meesten al ingesteld op vakantiemodus.

"Maar voor mij waren die extra wedstrijden welkom", lacht Zinho Gano. "Ik kreeg mijn kans pas tijdens de play-offs. En ik denk dat ik me heb kunnen tonen. Vijf doelpunten in zes wedstrijden is toch niet niets, hé."

Vijf doelpunten in zes wedstrijden is toch niet niets

Ondertussen is het nog koffiedik kijken wat de toekomst van de aanvaller betreft. Gano heeft nog een contract voor één seizoen bij Club Brugge, maar de West-Vlamingen gaven al aan te willen meewerken met een vertrek.

"Ik wil volgend seizoen vooral spelen", besluit Gano. "Of dat bij RMP zal zijn? We hebben nog niet rond de tafel gezeten. Ook met Club Brugge heb ik trouwens nog niet gesproken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties