Reactie Ook Vormer zag héél sterke Roef: "Had liever Proto in de goal gezien"

Ook Vormer zag héél sterke Roef: "Had liever Proto in de goal gezien"
Foto: © Photonews

Ruud Vormer zag Club de slag verliezen, maar geeft de oorlog nog niet op. De Nederlander zag zijn ploeg een betere match spelen dan de tegenstander. Dan tien van hen dan toch, want de elfde heette Davy Roef.

Johan Walckiers in Anderlecht

Vormer reageerde niet al te verslagen. "Dit een zwarte dag noemen, is overdreven, vind ik", stak de middenvelder van wal. "Er zijn nog drie matchen te spelen en we moeten ze gewoon allemaal winnen. Dit is gebeurd, we moeten gewoon door."

Hun doelman was hun beste speler

Club had genoeg kansen om te winnen, maar 'reservedoelman' Davy Roef stak overal een stokje, hand of voet voor. "Wij speelden goed, maar de bal wou er gewoon niet in", zuchtte hij. "De doelman speelde heel sterk. Ja, ik had liever Proto in doel gezien."

Michel Preud'homme trad zijn speler bij. "Als je ziet dat hun doelman hun beste speler is, dan wil dat toch iets zeggen over de prestatie van Club. Maar we zijn tegenwoordig niet efficiënt genoeg meer."

Ik heb Vormer ook niet gezien

Besnik Hasi reageerde achteraf ook op de uitspraak van Vormer. "Dat vind ik flauw. Ik heb Vormer ook niet gezien, voor Roef zou het ook niet uitgemaakt hebben of hij op het veld stond of niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties