Reactie PO2 was geen succes voor Westerlo en van Veldhoven: "Ik ben vooral blij voor hen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
PO2 was geen succes voor Westerlo en van Veldhoven: "Ik ben vooral blij voor hen"
Foto: © photonews

KVC Westerlo sloot gisteren het seizoen af met een gelijkspel op het veld van Royal Mouscron Péruwelz. De kempenzonen willen play-off 2 vooral snel vergeten. En die stelling geldt zeker en vast voor Harm Van Veldhoven. "Ik ben geen fan van deze nacompetitie."

Cédric De Volder in Moeskroen

Eerlijk? Het was amper de moeite waard om gisteren af te zakken naar Le Canonnier, maar zo'n twintig dappere fans van KVC Westerlo deden het toch. Nochtans was play-off 2 met vijf punten uit zes wedstrijden allesbehalve een succes voor de Kemphanen

"Ik ben geen fan van deze nacompetitie", is Harm van Veldhoven duidelijk in zijn bewoordingen. "Het probleem is dat je al snel naar de toekomst moet kijken als de start niet goed is. En dat zorgt voor een dubbel gevoel. Alles was meteen voorbij, maar de kritiek ging niet weg."

Alles was meteen voorbij, maar de kritiek ging niet weg

Toch keek ook de oefenmeester tevreden naar het doelpunt van Kevin Geudens. "Ik ben blij dat onze aanvoerder op die manier afscheid kan nemen van het hoogste niveau. Maar we mogen ook de laatste wedstrijd van Michaël Cordier niet vergeten. Hij pakte ook nog uit met een cruciale redding."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties