Preud'homme: "Wij gaan hetzelfde doen als Anderlecht"

Caroline Tonnelier
| 58 reacties
Preud'homme: "Wij gaan hetzelfde doen als Anderlecht"
Foto: © Photonews

Het werd een frustrerende middag voor Club Brugge. De West-Vlamingen begonnen met een achterstand aan de wedstrijd na een vroege tegentreffer en botsten daarna op een uitstekende Davy Roef. Michel Preud'homme zag echter ook positieve dingen.

"Ik vind dat we een van onze beste wedstrijden in de play-offs speelden", zo stak Preud'homme van wal. In de beslissende zones liet blauw-zwart het echter afweten: zowel in de verdediging als bij de afwerking liep het fout.

"Het was een goede wedstrijd van ons, maar natuurlijk moet je er zijn in de zestien." Club Brugge kwam alwéér op achterstand, en dit keer wel erg vroeg. "Zeven keer achter elkaar, wat kan je eraan doen? Je moet gewoon geconcentreerd zijn en je werk doen."

"Nog geen conclusies trekken"

Daarmee wilde hij echter geen steen werpen naar een speler in het bijzonder. "Het gebeurde al verschillende keren met verschillende spelers", zo weet ook Preud'homme.

Club Brugge heeft zijn lot niet meer in eigen handen, maar hij wil geen conclusies trekken. "Ik heb gezegd dat we pas conclusies gaan trekken na de wedstrijd tegen AA Gent."

"Wij gaan hetzelfde doen als Anderlecht"

De coach eindigde nog met een kwinkslag. "Anderlecht heeft zich vastgehouden aan de nederlagen tegen ons omdat ze goed gespeeld hadden. Wij gaan hetzelfde doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties