Reactie Terugkeer Henkinet naar Sclessin fiasco: "Een echte frustratiematch"

Terugkeer Henkinet naar Sclessin fiasco: "Een echte frustratiematch"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Henkinet kreeg bij Standard nooit een echte kans, maar was wel jarenlang eigendom van de Rouches. Hij wou revanche komen nemen op Sclessin, maar het werd een fiasco. Mede door een blunder van de goalie werd het uiteindelijk zelfs 4-0.

Aernout Van Lindt in Luik

"Dit was echt een frustratiewedstrijd voor mij", knikt Henkinet. "Ik wilde mij 90 minuten tonen en tot de 1-0 zaten we goed in de wedstrijd. We kregen zelfs enkele kansen, maar uiteindelijk liep het toch helemaal mis."

Omslagpunt was de 2-0, een erg knullig tegendoelpunt. "De vrije trap kwam en ik ging er naartoe. Ik weet niet wat er precies gebeurde, maar ik zag de bal ineens niet meer en voor ik het goed en wel besefte zat de bal binnen."

"Ja, het was een fout van mij", knikte de goalie nog. "Erg jammer. En enkele minuten later was er dan dat foutje van Tomasevic", doelde hij op de te korte terugspeelbal van de centrale verdediger.

"Op verplaatsing hebben we het altijd lastig, maar we gaan nu alles moeten geven op Charleroi om er toch nog iets van te maken dit seizoen. We willen ons tot de laatste match dubbel plooien voor de fans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties