Als Tan komt, moeten al deze spelers misschien wel weg ...

Als Tan komt, moeten al deze spelers misschien wel weg ...
Foto: © Photonews

Vincent Tan zit dicht bij een overname van KV Kortrijk. En de man uit Maleisië heeft soms wat vreemde gewoontes. De kans dat de Kerels volgend jaar in het wit spelen is klein en bovendien zouden misschien wel wat spelers moeten vertrekken. Een blik in het hoofd van een vreemde investeerder.

Tan heeft bij Cardiff en Sarajevo al duidelijk laten merken dat hij af en toe wel eens een vreemde opvatting kan hebben. Zo wil hij eigenlijk alleen maar spelers die een 8 in hun geboortedatum hebben. Het nummer 8 is in Maleisië namelijk een geluksgetal.

De spelers van de jaren '80 hebben dus geluk, maar met Henkinet (14/9/1992), Chanot (21/1/1990), Tomasevic (22/2/1990) en Van Eenoo (6/2/1991) zijn er toch vier spelers uit de basiself die niet aan de verwachtingen voldoen.

En ook nieuwkomer Verstraete (16/4/1994) heeft dan een probleem. Oh ja, de geboortedatum van Yves Vanderhaeghe is 30/01/1970 ...

Kleurfetish en nummer 8

Verder lijkt het duidelijk dat KV Kortrijk volgend seizoen onder het waakzaam oog van Tan al zeker niet meer met wit zal spelen, maar terug zal keren naar het vaste rood.

Eerder probeerde hij al de clubkleuren van Cardiff te veranderen in rood, om maar te zeggen dat de investeerder ook een kleurfetish heeft.

Of Steak number 8 - de postrockband uit Wevelgem - voor een nieuw clublied zal mogen zorgen? Alles is misschien wel mogelijk, maar met Tan krijgen we er zeker een kleurrijk figuur bij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties