Gent haalt uit naar Vanderhaeghe: "Dit is niet correct meer"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 91 reacties
Gent haalt uit naar Vanderhaeghe: "Dit is niet correct meer"
Foto: © Photonews

Yves Vanderhaeghe gaf donderdag op zijn wekelijkse persbabbel aan dat hij zijn spelers die op negen gele kaarten staan de laatste twee speeldagen niet meer in actie laat komen. Iets wat in het verkeerde keelgat sprong bij Gent-manager Michel Louwagie.

Louwagie vindt het niet kunnen dat met De Mets, Pavlovic en Tomasevic drie sterkhouders niet meer in actie komen tegen Club Brugge en Anderlecht. “Ik ben ongerust. Maar niet kwaad. Omdat ik ervan uitga dat Kortrijk hier nog op kan terugkomen”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“We zijn geen calimero’s en we kijken eigenlijk liever alleen naar onszelf. Maar niemand kan ontkennen dat dit indruist tegen een competitie waarin zes clubs alles horen te doen om te winnen. Dit is niet correct meer.”

"Als Kortrijk verliest van Charleroi, spelen ze dan met juniores?"

“Zou Vanderhaeghe die spelers ook langs de kant laten als hij volgend seizoen nog trainer was bij Kortrijk? En als Kortrijk verliest tegen Charleroi, spelen ze dan met hun juniores? We spreken over profvoetbal, hé. Dit is pijnlijk voor het Belgische voetbal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties