Vanaken klaar voor stap hogerop: "België, maar ook Nederland of Duitsland kan"

Vanaken klaar voor stap hogerop: "België, maar ook Nederland of Duitsland kan"
Foto: © photonews

Hans Vanaken en Lokeren spelen de finale van play-off 2 tegen KV Mechelen. Het lijkt één van de laatste klusjes te worden voor de middenvelder van de Waaslanders, want de 22-jarige Vanaken vindt dat het na dit seizoen tijd is voor een stapje hogerop.

Gemakkelijk was PO2 niet voor Lokeren, vooral na de dood van Gregory Mertens. "In Westerlo stond niemand zijn hoofd naar voetbal. Het was het moeilijkste wat ik in mijn carrière heb moeten doen. Ik denk dat iedereen nu toch voor Greg speelt", zegt de middenvelder.

"Lokeren heeft altijd de ambitie om play-off 1 te halen"

"Play-off 2 is in vergelijking met play-off 1 maar een triestige bedoening", aldus Vanaken. "Lokeren heeft altijd de ambitie om play-off 1 te halen en daar mee het titeldebat te bepalen, maar als je dan naar, met alle respect, Moeskroen of Westerlo moet. Dat is niet te vergelijken."

Vanaken lijkt klaar voor een vertrek na dit seizoen. "Na 2 jaar bij Lokeren heb ik genoeg ervaring voor een stap hogerop. België of het buitenland, dat maakt niet zoveel uit. Voor Rusland sta ik niet te springen, maar stel dat er een aanbod komt uit Nederland of Duitsland..", besluit Vanaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties